Τ. Μέι: Ευγνώμων για την ψήφο εμπιστοσύνης

Τ. Μέι: Ευγνώμων για την ψήφο εμπιστοσύνης

Την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη της πλειοψηφίας των βουλευτών της εξέφρασε η Τερέζα Μέι λίγο μετά από την επικράτησή της με ψήφους 200 έναντι 117 στην ψηφοφορία εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της.

Παράλληλα αναγνώρισε ότι ένας «σημαντικός» αριθμός Συντηρητικών βουλευτών ψήφισαν εναντίον της και, όπως σημείωσε, «έχει ακούσει αυτό που είπαν».

Συνέχισε λέγοντας ότι η χώρα πρέπει να ενωθεί και ότι αυτό πρέπει να αρχίσει από το Γουέστμινστερ.

Δεσμεύθηκε να φέρει εις πέρας το Brexit και σημείωσε ότι θα μεταβεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για να διεκδικήσει «νομικές και πολιτικές διαβεβαιώσεις» γύρω από το backstop για τα σύνορα στην Ιρλανδία, που θα λειαίνουν τις ανησυχίες των βουλευτών επί του ζητήματος αυτού.

Έκλεισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει πολλά άλλα πλην του Brexit και ότι επομένως η «ανανεωμένη αποστολή» είναι να υλοποιηθεί το Brexit, να επανενωθεί η χώρα και να οικοδομηθεί μία χώρα που πραγματικά λειτουργεί για όλους.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο πολιτικό εγχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με την ίδρυση του κινήματος «Άλμα», το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο οίκημα του κινήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE