Στην NCH Capital το μοναδικό ξενοδοχείο που πωλούσε η Τρ. Κύπρου

Στην NCH Capital το μοναδικό ξενοδοχείο που πωλούσε η Τρ. Κύπρου

Έκλεισε το «deal» για την αγορά του ξενοδοχείου Beau Rivage που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Πύλας.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Στη δεύτερη της επένδυση στο νησί προχωρά η NCH Capital μετά το deal με την Τράπεζα Κύπρου για την εξαγορά του Beau Rivage που διατίθετο προς πώληση στην ιστοσελίδα της REMU, με ιδιοκτήτρια εταιρεία την «Racotino Properties».

Το Beau Rivage είναι έκτασης 13.364 τ.μ., διαθέτει συνολικά 188 δωμάτια, πισίνα και χώρο πρασίνου στη δυτική του πλευρά, ενώ παράλληλα στους χώρους γύρω από το ξενοδοχείο προωθείται η εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Η NCH Capital ελέγχεται από την αμερικάνικη κεφαλαιαγορά και πρόκειται για εταιρεία που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.