Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.
Στις αρχές της σεζόν δημοσιεύματα ασχολήθηκαν με το γεγονός ότι ο Λούης Πατσαλίδης είχε σταματήσει να τρολάρει τον «Αδύναμο Κρίκο» του Τάσου Τρύφωνος.
Οι κακοθελητές έκαναν λόγο για εντολή της διεύθυνσης του Alpha Κύπρου, αφού το τηλεπαιχνίδι έπαιζε απέναντι από την σειρά του Γιώργου Τσιάκκα «Μπλε».
Ο Λούης Πατσαλίδης έβαλε μια τελεία σε όλα αυτά δίνοντας την πραγματικότητα της επιλογής του να μην παίζει «Αδύναμο Κρίκο», αφού η εντολή εκ της διευθύνσεως του καναλιού των Λατσιών ήταν κάτι που δεν ίσχυε.
Λίγο πριν φύγει το 2018 ο Λούης Πατσαλίδης επανέρχεται με αποσπάσματα από τα «μαργαριτάρια» των παικτών του «Αδύναμου Κρίκου».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις