Παρέμβαση Ρότσα για μείωση καυσίμων - «€44 εκ., δηλαδή 12 άρματα μάχης Τ80 τον χρόνο!»

Παρέμβαση Ρότσα για μείωση καυσίμων - «€44 εκ., δηλαδή 12 άρματα μάχης Τ80 τον χρόνο!»

Αντίδραση από τον Χρίστο Ρότσα, Πρόεδρο του Πατριωτικού Κινήματος, αναφορικά με την μείωση της τιμής των καυσίμων.

Ως γνωστό η Βουλή, σε έκτακτη νομοθετική συνεδρία της, ψήφισε ομόφωνα την πρόταση νόμου που προνοεί μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κίνησης και το πετρέλαιο κατά 5,95 σεντ το λίτρο με έναρξη ισχύς της μείωσης τη 18η Δεκεμβρίου.

Γνωστός για τις τοποθετήσεις του περι εξοπλισμού της Κύπρου ανέφερε στο Twitter:

«Μειώσαμε τους δασμούς κατά 6σ το λίτρο (στα 30 λίτρα δηλ κερδίζουμε €1.8σ !) &δυο κόμματα διεκδικούν την δόα. Το συνολικό κόστος στο κράτος €44εκ δηλ 12 άρματα μάχης Τ80 τον χρόνο!

Μόνο στην Κύπρο οι γονείς για να βελτιώσουν την ζωή τους βλάπτουν την ασφάλεια των παιδιών τους».



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE