Κραύγαζε για βοήθεια διαρρήκτης! Παγιδεύτηκε για δύο μέρες σε αερογωγό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κραύγαζε για βοήθεια διαρρήκτης! Παγιδεύτηκε για δύο μέρες σε αερογωγό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγε για μαλλί και βγήκε…κουρεμένος ο συγκεκριμένος διαρρήκτης που φαίνεται πως θα θυμάται για μια ζωή την περιπέτεια του που λίγο έλειψε να του κοστίζει τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ το περιστατικό σημειώθηκε στο Σαν Λορένζο της Καλιφόρνια όταν την Τρίτη 11/12 όταν ένας περαστικός άκουσε κραυγές για βοήθεια μέσα από το εστιατόριο ενημερώνοντας σχετικά την Αστυνομία.

Όταν τα μέλη της Δύναμης έφτασαν στο σημείο, ένα εγκαταλελειμμένο  κινέζικο εστιατόριο εντόπισαν τον διαρρήκτη, παγιδευμένο στον αεραγωγό του μαγαζιού, φαινόταν ταλαιπωρημένος και μετά από προσπάθειες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα ο άντρας ήταν παγιδευμένος για δύο μέρες στο συγκεκριμένο σημείο ενώ ήταν γεμάτος με λίπη με την κατάσταση της υγεία του να είναι αρκετά καλή παρά την περιπέτεια του.

Μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο ενώ η Αστυνομία  δεν αποκλείεται να του απαγγείλει κατηγοριες για την απόπειρα κλοπής από το χώρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE