Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Τμηματικό κλείσιμο εξαιτίας οδικών έργων - Θα κλείσει έξοδος

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Τμηματικό κλείσιμο εξαιτίας οδικών έργων - Θα κλείσει έξοδος

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην περιοχή Λεμεσού.

Άρχισαν από τις 8 της Πέμπτης (13/12), εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας και ως εκ τούτου η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος του κόμβου Μουτταγιάκας για μήκος 800μ. περίπου, καθώς και η έξοδος και είσοδος του αυτοκινητόδρομου προς Μουτταγιάκα, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, του Τμήματος Δημοσίων Έργων και του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, που θα ολοκληρωθούν στις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 14 Δεκεμβρίου, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία από τη Μουτταγιάκα προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω της οδού Προφήτη Ηλία, του Παραλιακού Δρόμου και των ανισόπεδων κόμβων Γερμασόγειας ή Αγίου Τύχωνα.

Εξάλλου αύριο, επίσης στις οκτώ το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί του Σαββάτου, η οδός Μακεδονίας παρά την εκκλησία του Αγίου Σάββα στον Ύψωνα, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Ανθούπολης και Αγίου Συλά καθώς και μέσω των οδών Υψηλάντη και Αγαπήνορος.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, από η ώρα 18:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου, η οδός Αγαπήνορος στον Ύψωνα θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία, επίσης λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Φράγματος Κούρρη και Νέου Νοσοκομείου και μέσω των οδών Υψηλάντη και Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Από ΚΥΠΕ

*H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο κορμός των αλλαγών έχει ουσιαστικά κλειδώσει, με τις τελευταίες ώρες να αφιερώνονται στις τελικές ισορροπίες. Στο επίκεντρο των σεναρίων βρίσκεται η Τίνα Παύλου, η οποία φέρεται να αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή για το Υπουργείο Υγείας. Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, η κίνηση αυτή ερμηνεύεται και ως άνοιγμα του Προέδρου προς στελέχη που προέρχονται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η πιθανή μετακίνηση της κ. Παύλου στο Υπουργείο Υγείας φέρνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Νεόφυτο Χαραλαμπίδη στο Υπουργείο Μεταφορών, θέση που αναμένεται να αφήσει ο Αλέξης Βαφεάδης. Στο κυβερνητικό σχήμα φέρεται επίσης να εντάσσεται η Εύη Τσολάκη, η οποία προορίζεται για το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η Κλέα Παπαέλληνα αναμένεται να μετακινηθεί στο Υφυπουργείο Πολιτισμού, διαδεχόμενη τη Βασιλική Κασσιανίδου. Για το Υπουργείο Γεωργίας, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Παναγιώτου, συνεχίζει να ακούγεται έντονα το όνομα του πρώην βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρίστου Σενέκη. Παράλληλα, πληροφορίες φέρουν τον Παναγιώτη Παλατέ να αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, γεγονός που, εφόσον υλοποιηθεί, αφήνει κενή τη θέση του Επιτρόπου του Πολίτη. Την ίδια ώρα, τα σενάρια που ήθελαν τον Χρίστο Αγγελίδη να αναλαμβάνει το Υφυπουργείο Τουρισμού φαίνεται να απομακρύνονται, διατηρώντας ανοιχτό το ζήτημα της παραμονής ή μη του Κώστα Κουμή. Αντίδραση από τον ΔΗΣΥ

BEST OF TOTHEMAONLINE