Έδωσε το σύνθημα για… αντεπίθεση ο Γιάννου! Μίλησε και για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε

Έδωσε το σύνθημα για… αντεπίθεση ο Γιάννου! Μίλησε και για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε

Οι δηλώσεις του επιθετικού της ΑΕΚ, Απόστολου Γιάννου μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά:

Για την ευκαιρία που έχασε να ισοφαρίσει: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Θέλαμε να τελειώσουμε το Γιουρόπα Λιγκ με μια πιο θετική εμφάνιση. Δεν μπορέσαμε και την Δευτέρα πρέπει να κάνουμε restart και να παίξουμε καλύτερα για να πάρουμε τους βαθμούς»

Για την πορεία της ΑΕΚ: «Ήταν ένα όνειρο. Την ευχαριστηθήκαμε πολύ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ίσως του χρόνου να είμαστε πιο έτοιμοι για το κάτι παραπάνω».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν χάθηκε τίποτα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και από Δευτέρας θα κάνουμε restart όπως είπα και πριν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE