ΤΖΟΚΕΡ: Νέος τυχερός από Κύπρο – Μοιράστηκε τα εκατομμύρια με άλλους δύο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Νέος τυχερός από Κύπρο – Μοιράστηκε τα εκατομμύρια με άλλους δύο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας από τους τρεις τυχερούς που μοιράστηκαν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που κλήρωνε την Πέμπτη (13/12) το Τζόκερ, είναι από την Κύπρο.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ, το δελτίο από την Κύπρο που κέρδισε € 1.166.666, παίχθηκε στο πρακτορείο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΤΣΑ» στην οδό Φανερωμένης 218, στην Λάρνακα.

Οι άλλοι δύο τυχεροί είναι από Ελλάδα και συγκεκριμένα από Αθήνα και Μαρούσι.

Πάντως, είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που δελτίο που παίχθηκε στην Κύπρο κερδίζει στην πρώτη κατηγορία.

Θυμίζουμε τους δύο υπερτυχερούς που κέρδισαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ τον Οκτώβριο του 2018, οι οποίοι μάλιστα, τυχαία έπαιξαν τα δελτία τους στο ίδιο πρακτορεία στα Λατσιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.