ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων – Χειροπέδες σε 33χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων – Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού πρακτορείου στοιχημάτων στην Πάφο, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη (13/12) στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 33χρονο από την επαρχία Πάφου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (13/12) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

 Το Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα στις 30/10/2018 στο υποστατικό στην Πάφο. 

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστράφηκε ολοσχερώς ο εξοπλισμός του υποστατικού, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο.  

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τα χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE