Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ICME 2018 στο Νεάπολις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ICME 2018 στο Νεάπολις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο το διήμερο διεθνές συνέδριο στο Μάρκετινγκ και την Επιχειρηματικότητα (ICME 2018) που διοργανώθηκε από το Open Institute – Innovative Training με την επιστημονική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Νεάπολις.


Στο συνέδριο έλαβαν μέρος ακαδημαϊκοί από Πανεπιστήμια του εξωτερικού καθώς και επαγγελματίες από τον χώρο αγοράς του μάρκετινγκ. Συζητήθηκαν οι τελευταίες τάσεις στο μάρκετινγκ και την καινοτομία και έγινε χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων μεταξύ των συνέδρων.
Το δεύτερο διεθνές συνέδριο ICME 2019 θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.
Συντονιστής του συνεδρίου ήταν ο Δρ. Ανδρέας Μασούρας του Business School του Νεάπολις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE