Τα ΣΧΟΛΙΑ παικτών της Ομόνοιας στο αποχαιρετιστήριο ποστ του Άνχελ Γκόμεθ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα ΣΧΟΛΙΑ παικτών της Ομόνοιας στο αποχαιρετιστήριο ποστ του Άνχελ Γκόμεθ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Άνχελ Γκόμεθ αποτελεί από την Πέμπτη (13/12) παρελθόν από την Ομόνοια και το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Μόλις λίγους μήνες μετά την πρόσληψη του ο Ισπανός αποχωρεί και με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτισε τον κόσμο και όλους όσους συνεργάστηκε στην Ομόνοια.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του οι παίκτες της Ομόνοιας, Ίσμα Λόπεθ και Χόρχε Ενρίκε τον αποχαιρέτησαν με ένα σύντομο σχόλιο.

Ενρίκες: «Μεγάλε Ανχέλ»

Ίσμα Λόπεθ: «Ευχαριστούμε για όλα, Ανχέλ. Καλή τύχη στο μέλλον, γιατί το αξίζεις»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE