Ένα λευκό τριαντάφυλλο από τον Μακρόν στην μνήμη των θυμάτων της επίθεσης του Στρασβούργου

Ένα λευκό τριαντάφυλλο από τον Μακρόν στην μνήμη των θυμάτων της επίθεσης του Στρασβούργου

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατέθεσε αργά σήμερα ένα λευκό τριαντάφυλλο, δίπλα σε άλλα άνθη και στεφάνια απότισης φόρου τιμής για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου.

Ο Γάλλος Πρόεδρος στάθηκε ακίνητος τηρώντας ενός λεπτού σιγή στην κεντρική πλατεία του Στρασβούργου Κλεμπέρ, κοντά στο σημείο όπου χτυπήθηκαν τα θύματα της επίθεσης του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης, του Σερίφ Σεκάτ.

Ακολούθησε η ανάκρουση του γαλλικού εθνικού ύμνου στην πλατεία και έπειτα ο Μακρόν χαιρέτισε αξιωματούχους και αστυνομικούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.