ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση γυναίκα για πορνεία - Καταζητείται ακόμη μια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση γυναίκα για πορνεία - Καταζητείται ακόμη μια

Υπο κράτηση γυναίκα στη Λάρνακα για υπόθεση αποζείν από κέρδη πορνείας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον γυναίκας ηλικίας 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια της πρόληψης και πάταξης αδικημάτων που αφορούν την πορνεία, εξασφαλίστηκαν διατάγματα σύλληψης εναντίον δύο αλλοδαπών γυναικών ηλικίας 39 και 31 ετών.

Γύρω στις 20.30 της Παρασκευής (14/12) μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκε και συνελήφθηκε η 31χρονη, αφού εναντίον της προέκυψε μαρτυρία που αφορά υπόθεση πορνείας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέα σύλληψη για πορνεία - Καταζητείται 39χρονη

Η δεύτερη γυναίκα δεν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα και καταζητείται από την Αστυνομία για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων μαστροπεία και κέρδη από παροχή συνδρομής σε πορνεία.

Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Η 31χρονη οδηγήθηκε το Σαββάτο (15/12) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top