Ευρωεκλογές ΄19: Κατ’ αρχήν συμφωνία Συμμαχίας - Οικολόγων - Λεβέντ

Ευρωεκλογές ΄19: Κατ’ αρχήν συμφωνία Συμμαχίας - Οικολόγων - Λεβέντ

Η Ανώτατη Σύγκλητος ενέκρινε το πλαίσιο συμφωνίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Την καταρχήν συμφωνία για συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και τον Τουρκοκύπριο Σενέρ Λεβέντ, ενέκρινε το Σάββατο (15/12) η Πολιτική και Ανώτατη Σύγκλητος του κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συμμαχίας, έχει γίνει συμφωνία και με άλλα οργανωμένα σύνολα, ενώ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών να συνεχίσει τις επαφές.

Αυτούσιo μέρος της ανακοίνωσης:

«Στο παρόν στάδιο υπάρχει καταρχήν συμφωνία με το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών και τον Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο Σενέρ Λεβέντ αλλά και με άλλα οργανωμένα σύνολα και προσωπικότητες. Η Ανώτατη Σύγκλητος χαιρέτησε την όλη προσπάθεια, προκρίνει την καταρχήν συμφωνία με το Κίνημα Οικολόγων και τον δημοσιογράφο Σενέρ Λεβέντ και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών να συνεχίσει τις επαφές του ώστε να παρουσιάσουμε ενώπιον των πολιτών μια πρόταση με πολιτικό όραμα, σαφή προσανατολισμό αλλά και με μεγάλες προοπτικές διεκδίκησης έδρας στο Ευρωκοινοβούλιο.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE