ΛΑΡΝΑΚΑ: Καλά νέα! Βρέθηκε ο 14χρονος που αγνοείτο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καλά νέα! Βρέθηκε ο 14χρονος που αγνοείτο

Δεν κράτησε για πολύ η αγωνία των συγγενών και φίλων του 14χρονου που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπoν πρόσωπο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 14χρονος Ντάνιελ εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία τους με την ίδια πηγή να αναφέρει ότι ο ανήλικος μόνος του εμφανίστηκε στη γειτονία και έτσι έληξε ο συναγερμός μετά την σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι η οικογένεια είχε καταγγείλει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία αφού ο 14χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 13:00 του Σαββάτου 15/12 μετά που ο πατέρας του τον είχε μεταφέρει σ, στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, με σκοπό να συναντήσει φίλους του στην παραλία των Φοινικούδων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE