Συνελήφθη βαρόνος ουσιών στη Βραζιλία- Καταζητούσαν για καιρό τον 35χρονο «Καπιλέ»

Συνελήφθη βαρόνος ουσιών στη Βραζιλία- Καταζητούσαν για καιρό τον 35χρονο «Καπιλέ»

Συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε συνοικία της Ασουνσιόν στη Βραζιλία ένας βαρόνος ναρκωτικών.

Ο ύποπτος κατονομάστηκε ως Κάρλος Ενρίκε Σάλις Καρντόζου ή «Καπιλέ», 35 ετών. Σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για βαρόνο των ναρκωτικών που δρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Καταζητείται από τις αρχές της Βραζιλίας για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονία όπως ανέφερε η εθνική γραμματεία δίωξης των ναρκωτικών (SENAD) μέσω Twitter.

Η σύλληψη έγινε σε μια πολυτελή κατοικία στη συνοικία Λος Λαουρέλες της Ασουνσιόν, όπου είχε καταφύγει. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επιτόπου 86 πολυτελή ρολόγια και 11.800 δολάρια σε ρευστό, σύμφωνα με τη SENAD.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη του φερόμενου ως βαρόνου των ναρκωτικών έγινε σε συντονισμό με τις βραζιλιάνικες αρχές. Ο ύποπτος ενδέχεται πλέον να εκδοθεί στη Βραζιλία για να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σύμφωνα με πληροφορίες από το AFP.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE