«Να μας κάνει σήμερα το καλύτερο δώρο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Να μας κάνει σήμερα το καλύτερο δώρο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γενέθλια για τον προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου σήμερα, με την ομάδα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Η οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, εύχεται Χρόνια Πολλά στον προπονητή της ομάδας μας, σήμερα 16/12, όπου γιορτάζει τα γενέθλια του. Κάθε καλό με υγεία, προσωπική ευτυχία αλλά και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Υ.Γ. Ελπίζουμε να μας κάνει σήμερα, το καλύτερο δώρο» αναφέρει η ανάρτηση της ΕΝΠαραλιμνίου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE