Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Έδειχναν τα γεννητικά του όργανα και τους πέρασαν χειροπέδες

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Έδειχναν τα γεννητικά του όργανα και τους πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία, ενώ αλλά 5 πρόσωπα παραδόθηκαν τα στοιχειά τους στον υπεύθυνο του ΓΣΠ μετά από ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρώτο περαστικό διαδραματίστηκε στα φώτα του «Ορφανίδη», όταν λίγο μετά την λήξη του αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ τρεις νεαροί, προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες, αφού όπως μας αναφέρθηκε από πλευράς Αστυνομίας κατεβάσαν τα παντελόνια τους.

Δείτε ολόκληρο το θέμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE