ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου - Τον πυροβολήσαν στο μάτι

ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου - Τον πυροβολήσαν στο μάτι

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές, μετά από πληροφορία για τραυματισμό κυνηγού στην Επαρχία Αμμοχώστου την Κυριακή (16/12).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 28χρονος καθώς βρισκόταν σε περιοχή της Επαρχίας Αμμοχώστου για κυνήγι, δέχθηκε πυροβολισμό κατά λάθος από άλλο κυνηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα τα σφαιρίδια έπληξαν το άτυχο 28χρονο στην ευρύτερη περιοχή του προσώπου και πιο συγκεκριμένα στο μάτι.

Να σημειώσουμε ότι ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE