Να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία η ΑΕΚ

Να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν διάγει την καλύτερή της φάση, είναι ηλίου φαεινότερον.

Δεν ξέχασαν ξαφνικά την μπάλα που ήξεραν οι παίκτες της όμως και το ξέρει καλά ο Ιραόλα αυτό.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός ξέρει και κάτι ακόμη. Πως στο αυριανό (17/12, 19:00) ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, έχει μία μεγάλη ευκαιρία.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να κερδίσει, να φύγει από το Τσίρειο με το διπλό και να γυρίσει η ψυχολογία για τα καλά προς το θετικό πρόσημο.

Σίγουρα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχει χάσει πολύτιμο έδαφος που δεν περίμενε να έχανε από αυτά τα παιχνίδια, όμως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

Οφείλουν στο «κιτρινοπράσινο στρατόπεδο» να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη ευκαιρία που έχουν το βράδυ της Δευτέρας, στο ματς που ολοκληρώνει τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Ξέρουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ο Απόλλων έχει εξίσου ποιοτικό ρόστερ και παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως όταν θέλεις το πρωτάθλημα, παίζεις παντού για το τρίποντο, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE