ΚΑΙΡΟΣ: Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Βροχές και καταιγίδες

ΚΑΙΡΟΣ: Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Βροχές και καταιγίδες

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (17/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, σταδιακά όµως αναµένεται να βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ, παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη (18/12) παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, από το βράδυ όµως ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (19/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόνερο ή χιόνι. Τη νύκτα αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Πέµπτη (20/12) και την Παρασκευή (21/12) θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τέταρτη και µικρή άνοδο από την Πέµπτη, για να κυµανθεί όµως κοντά στους µέσους κλιµατικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE