ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός στο κεφάλι -Ηρωική αντίδραση υπαλλήλων χρηματαποστολής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός στο κεφάλι -Ηρωική αντίδραση υπαλλήλων χρηματαποστολής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άπραγοι φαίνεται να έφυγαν οι δράστες της απόπειρας ληστείας, που διαρπάχθηκε κατά χρηματαποστολής, τη Δευτέρα (17/12) σε γνωστό πολυκατάστημα στην Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, ενώ στο πέρασμα τους άφησαν ένα τραυματία και ένα καμένο όχημα.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ενημέρωση από αστυνομική πηγή που μίλησε στο ThemaOnline στις 12:35 της Δευτέρας, ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής αντιστάθηκαν στους ληστές, κάτι που φαίνεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο, αφού οι δράστες έφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα.

Ερευνητές του ΤΑΕ εξετάζουν πληροφορίες για ρίψη πυροβολισμών για εκφοβισμό, κατά την απόπειρα της ληστείας, ενώ ένας εργαζόμενος της εταιρίας ασφαλείας έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, φαίνεται ασθενοφόρο στη σκηνή της απόπειρας, προφανώς για μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο.

Πάντως, όπως οι Αρχές εντόπισαν όχημα σε περιοχή στον Άγιο Αθανάσιο, το οποίο ταιριάζει στην περιγραφή του οχήματος που εμπλέκεται στην εγκληματική ενέργεια και πιστεύεται ότι οι δράστες πυρπόλησαν το όχημα, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν τα ίχνη τους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top