Ερντογάν: «Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσουμε την επιχείρησή μας στη Συρία»

Ερντογάν: «Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσουμε την επιχείρησή μας στη Συρία»

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσουμε την επιχείρησή μας στη Συρία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και, επικαλούμενος τον στρατηγικό συνεταιρισμό της χώρας του με τις ΗΠΑ, είπε ότι πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει.

“Μιλήσαμε με τον κ. Τραμπ, πρέπει αυτοί οι τρομοκράτες να φύγουν από τα ανατολικά του Ευφράτη. Εάν δεν φύγουν θα του στείλουμε εμείς. Επειδή μας ενοχλούν. Αφού είμαστε στρατηγικοί εταίροι με τις ΗΠΑ τότε θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι μέχρι να ακινητοποιήσουν και τον τελευταίο τρομοκράτη, θα οργώσουν σπιθαμή με σπιθαμή τα εδάφη της Συρίας. “Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσουμε την επιχείρησή μας επί της συνοριακής γραμμής περίπου 500 χ.μ. εφαρμόζοντας το δικό μας σχέδιο χωρίς να βλάψουμε τους στρατιώτες των ΗΠΑ. Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.