ΛΑΡΝΑΚΑ: Πίσω από τα «σίδερα» για 6 μέρες οι διαρρήκτες νυχτερινού κέντρου- Καταζητούνται κι άλλοι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πίσω από τα «σίδερα» για 6 μέρες οι διαρρήκτες νυχτερινού κέντρου- Καταζητούνται κι άλλοι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε τη Δευτέρα 17/12 διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 38 και 34 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης, κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα, κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι εντός του υποστατικού, το οποίο ήταν κλειστό, βρίσκονταν δύο άτομα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και κατά την άφιξη τους αντιλήφθηκαν τρία πρόσωπα να εξέρχονται του υποστατικού και να προσπαθούν να διαφύγουν τρέχοντας.

Τα τρία άτομα καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν για αυτόφωρο αδίκημα το ένα από αυτά, το οποίο φέρεται να προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Δεύτερο πρόσωπο, εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και αφού ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς συνελήφθη. Το τρίτο άτομο κατάφερε να διαφύγει και καταζητείται ενώ η Αστυνομία αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα που φαίνεται να ήταν συνεργάτες των τριών.  

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE