ΑΤΑΚΑ on air από παρουσιαστή για Αλ Τάμαρι: «Τέτοιο παίκτη δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί»

ΑΤΑΚΑ on air από παρουσιαστή για Αλ Τάμαρι: «Τέτοιο παίκτη δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παρουσιαστής της εκπομπής «’Ωρα για μπάλα» της Cytavision Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μίλησε για τον Αλ Τάμαρι.

Αναλυτικά τι είπε on air:

«Δεν έχω ξανά δει τέτοιο ποδοσφαιριστή στην Κύπρο. Τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστή δεν θυμάμαι να έχω ξανά δει. Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά είναι η άποψη μου. Ένας παίκτης που θα φέρει πολλά λεφτά στο ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE