ΑΤΑΚΑ on air από παρουσιαστή για Αλ Τάμαρι: «Τέτοιο παίκτη δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί»

ΑΤΑΚΑ on air από παρουσιαστή για Αλ Τάμαρι: «Τέτοιο παίκτη δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παρουσιαστής της εκπομπής «’Ωρα για μπάλα» της Cytavision Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μίλησε για τον Αλ Τάμαρι.

Αναλυτικά τι είπε on air:

«Δεν έχω ξανά δει τέτοιο ποδοσφαιριστή στην Κύπρο. Τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστή δεν θυμάμαι να έχω ξανά δει. Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά είναι η άποψη μου. Ένας παίκτης που θα φέρει πολλά λεφτά στο ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE