To ΞΕΚΟΨΕ για Τάμαρι ο Πρόδρομος! Ποιους κάλεσε να ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ

To ΞΕΚΟΨΕ για Τάμαρι ο Πρόδρομος! Ποιους κάλεσε να ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, για τον Αλ Ταμάρι. Είπε στη συνέντευξη τύπου, ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο ο Ιορδανός άσος. 

«Θέλω να παρακαλέσω όλα αυτά περί Τάμαρι και 70 εκατομμύρια ευρώ να προσγειωθούν όσοι τα γράφουν. Δεν έχουμε καμία πρόταση όμως. Να επικοινωνείτε με το Νεκτάριο Πετεβίνο για να επιβεβαιώνει. Μακάρι να έρθει εκείνη η ώρα να έχουμε πρόταση… Αποκλείεται να δώσουμε τον Τάμαρι τώρα. Δεν πωλείται τώρα ο Τάμαρι. Δεν αποκλείω να έρθει πρόταση το καλοκαίρι. Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Έχει μία ρήτρα 10% η ομάδα η προηγούμενη που έχουμε άριστη σχέση μαζί τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE