1446+ Επιλογές στην Parimatch για το Ντίσελντορφ – Ντόρτμουντ! Βλέπεις νίκη Ντίσελντορφ; 6.40

1446+ Επιλογές στην Parimatch για το Ντίσελντορφ – Ντόρτμουντ! Βλέπεις νίκη Ντίσελντορφ; 6.40

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις

Η 16η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα έχει στο μενού της, το βράδυ της Τρίτης 18/12/18 και ώρα 21.30 και τον αγώνα Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η οικοδέσποινα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κάνει Χριστούγεννα μακριά από περιπέτειες, κι από την άλλη η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ θέλει να διατηρήσει το σοβαρό προβάδισμα που έχει στην κορυφή της κατάταξης. Η σας προσφέρει πάνω από 1446 επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για να απολαύσετε τον αγώνα. Ο “άσσος” έχει απόδοση 6.40, στο 4.90 η ισοπαλία, ενώ 1.48 έχει το “διπλο”.

Θα έχει κόκκινη κάρτα; Το ενδεχόμενο αυτό έχει απόδοση 5.50

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση: 1.68

Εναλλακτικό σύνολο τερμάτων:

 

Ντίσελντορφ / Ντίσελντορφ 10.5
Ντίσελντορφ / Ισοπαλία 16.5
Ντίσελντορφ / Ντόρτμουντ 17.5
Ισοπαλία / Ντίσελντορφ 13.0
Ισοπαλία / Ισοπαλία 7.80
Ισοπαλία / Ντόρτμουντ 4.60
Ντόρτμουντ / Ντίσελντορφ 32.0
Ντόρτμουντ / Ισοπαλία 14.0
Ντόρτμουντ / Ντόρτμουντ 2.14

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE