Τάμτα: Ο όρος που έθεσε στην Κύπρο για να πει το «ναι» για την Eurovision 2019

Τάμτα: Ο όρος που έθεσε στην Κύπρο για να πει το «ναι» για την Eurovision 2019

Ο όρος που έθεσε στην Κύπρο για να πει το «ναι» για την Eurovision 2019 η Τάμπτα είναι λογικός.

Στην κάμερα της εκπομπής Το ΠρωινόANT1, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας η Τάμτα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2019 και τον όρο που έβαλε πριν πει το μεγάλο ναι.

«Μακάρι να με δείτε στη Eurovision, μακάρι να με δω και εγώ αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας πω. Έχω συγκεκριμένο deadline που δεν αργεί πάρα πολύ. Προηγείται ένα meeting να κάνουμε, να πάρουμε μία τελική απόφαση και θα σας το πούμε. Είχα πει ότι είμαι συζητήσιμη, απλά πρέπει να ακούσω τραγούδι, γιατί χωρίς να ακούσω τραγούδι δεν μπορώ να δώσω οκ. Για την Κύπρο μιλάμε, η Ελλάδα δεν μου έχει κάνε πρόταση», είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE