Συντεχνεία ζητά την διαχείριση του ξενοδοχείου Ντομ

Συντεχνεία ζητά την διαχείριση του ξενοδοχείου Ντομ

Την διαχείριση του Ντομ ζητεί συντεχνία στα κατεχόμενα.

Για πρόταση – έκπληξη από την συντεχνία των εργαζομένων στο «δημόσιο» (KAMU- İŞ) που ζήτησε την διαχείριση του ξενοδοχείου Ντομ στην Κερύνεια το οποίο μετά το 1974 έχει περάσει στην κυριότητα του «τμήματος» Βακουφίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, εδώ και έξι μήνες αναμένεται η προκήρυξη διαγωνισμού για το Ντομ το οποίο διαχειρίζεται εδώ και 10 χρόνια η συντεχνία των εργαζομένων στον τουρισμό μαζί με τους εκεί εργαζόμενους.

Ο πρόεδρος της Kamu- İş, Αχμέτ Σερντάρογλου δήλωσε ότι εάν πρόκειται να δοθεί σε συντεχνία η διαχείριση του ξενοδοχείου τότε θέλουν ίσες ευκαιρίες με την συντεχνία του εργαζομένων στον τουρισμό που το διαχειρίζεται τώρα και υπέβαλλαν γραπτώς το αίτημά τους στο «τμήμα» βακουφίων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE