ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κρούσματα ψώρας σε παιδιά - 13 κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κρούσματα ψώρας σε παιδιά - 13 κρούσματα

Κρούσματα ψώρας σε παιδιά στην περιοχή της κατεχόμενης Αμοχώστου.

Δέκα τρία κρούσματα ψώρας εμφανίστηκαν σε μαθητές σχολείων στην περιοχή της Αμμοχώστου σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της συντεχνίας των τ/κ δασκάλων, Σενέρ Ελτζίλ που ζήτησε από το «τμήμα υγιεινής» την λήψη άμεσα μέτρων σε όλα τα σχολεία της «επαρχίας».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ελτζίλ ζήτησε από το αρμόδιο «τμήμα» να διαπιστώσει άμεσα την ρίζα του προβλήματος και από ξεκίνησε η μεταδοτική ασθένεια και άμεσα να πάρει μέτρα για να μην εξαπλωθεί.

Θεωρεί δε ότι τέτοιου είδους ασθένειες αυτή την εποχή «αντικατοπτρίζουν την λανθασμένη δημογραφική πολιτική στην τ/κ πλευρά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.