Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός πρώην επιθετικός και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι το φαβορί για να γίνει ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι το καλοκαίρι ως υπηρεσιακός.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Σόλσκερ βρίσκεται στην Νορβηγία και την Μόλντε ωστόσο η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να τον φέρει πίσω στο «Old Trafford», για να αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η κίνηση για την πρόσληψη, ενός εκ τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο ή Ζινεντίν Ζιντάν.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE