Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός πρώην επιθετικός και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι το φαβορί για να γίνει ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι το καλοκαίρι ως υπηρεσιακός.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Σόλσκερ βρίσκεται στην Νορβηγία και την Μόλντε ωστόσο η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να τον φέρει πίσω στο «Old Trafford», για να αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η κίνηση για την πρόσληψη, ενός εκ τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο ή Ζινεντίν Ζιντάν.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.