Φιλική νίκη στο Μαυροβούνιο για την Εθνική μας ομάδα Νέων U19 Futsal

Φιλική νίκη στο Μαυροβούνιο για την Εθνική μας ομάδα Νέων U19 Futsal

Φιλική νίκη στο Μαυροβούνιο με 3-2 για την Εθνική μας ομάδα Νέων U19 Futsal.

Οι νεαροί διεθνείς μας μετά το ισόπαλο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ακόμη καλύτεροι και επικράτησαν με 3-2 από τέρματα που πέτυχαν οι Χάρης Κούλλουπας (2) και Αλέξης Τσίτσος.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Χρυσόστομος Χρυσοστόμου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα λίγες εβδομάδες πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 Futsal.

Κύπρος: Ηλιάδης, Ελ Κέμπε, Κουλλούπα, Τσίτσος, Λοϊζου (αρχική πεντάδα), Φωτίου, Παπαδόπουλος, Οικονομίδης, Αγγελής, Σωφρονίου, Β. Παπαδόπουλος, Κυπρή, Πογιατζιής.

** Κύπρος-Μαυροβούνιο θα δώσουν και δεύτερο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE