Τα ΚΟΤΣΙΑ του Κέρκεζ και οι παίκτες που «κέρδισε»

Τα ΚΟΤΣΙΑ του Κέρκεζ και οι παίκτες που «κέρδισε»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, έδειξε αν μη τι άλλο ότι έχει… κότσια, στο παιχνίδι με τη Δόξα, όπου κατέβασε μία ενδεκάδα με εκπλήξεις (τρεις κεντρικούς αμυντικούς, Χάρη Κυριάκου αριστερό μπακ, Αβραάμ και Ντα Σίλβα στον πάγκο), γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα άκουγε από τους «προπονητές της εξέδρας», έτσι και δεν κέρδιζε το ματς.

Εν τέλει, το ρίσκο του βγήκε, αφού η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου και παρότι ο ανασταλτικός μηχανισμός παρουσίασε και πάλι προβλήματα, με τους «γαλαζοκίτρινους» να δέχονται τρία γκολ!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλαξε αρκετές φορές και το σύστημα της ομάδας του, ενώ του βγήκαν και οι αλλαγές που έκανε, με τους Μαρκόσκι και Σίλβα να δίνουν ασίστ στα γκολ των Μακρή και Λαφράνς.

Σίγουρα προβληματίζεται για τα κενά που παρουσιάζονται στα μετόπισθεν στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου η ΑΕΛ δέχθηκε… 13 (!) γκολ και είναι ένα ζήτημα που πρέπει άμεσα να λυθεί, γιατί δεν θα μπορεί πάντα η επίθεση να βάζει περισσότερα γκολ απ΄ όσα «τρώει» η άμυνα.

Από εκεί και πέρα, βλέπουμε ότι τις τελευταίες αγωνιστικές ο Κέρκεζ άνοιξε το ροτέισιον και κέρδισε παίκτες όπως ο Μαρκόσκι και ο Ρομάν που ήταν στο… «περιθώριο», έβγαλε και τον Χάρη Κυριάκου από τη «ναφθαλίνη», έδειξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μακρή και δικαιώθηκε και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα έρθει και η σειρά του Μυτίδη να ξαναπάρει τις ευκαιρίες του για να… «ξεμπουκώσει» επιτέλους κι αυτός!

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE