ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος για Αλεξάνδρου: «Όλη η καριέρα σου σε εκείνα τα 15 δευτερόλεπτα»! (PIC)

Πετεβίνος για Αλεξάνδρου: «Όλη η καριέρα σου σε εκείνα τα 15 δευτερόλεπτα»! (PIC)

Με μήνυμα του στο Instagram, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρεται στο «αντίο» του Νεκτάριου Αλεξάνδρου μετά από 17 χρόνια, με τον Κύπριο άσο να απαντά εμφανώς συγκινημένος…

Δείτε τι έγραψε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Όταν προσπαθείς να συνοψίσεις μια καριέρα 17 χρόνων σε στιγμές, είναι φυσιολογικό ότι δεν μπορείς να τις αποτυπώσεις όλες με λόγια. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις περιορίζεσαι σε κάποιες εικόνες. Άδικο, δίκαιο έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Δεν θα σταθώ σε οτιδήποτε προσωπικό, γιατί σε αυτό δεν μπαίνει καμία τελεία. Ούτε σε αυτό που εσύ θεωρείς ως πιο σημαντικό και που πιθανόν να έχεις δίκιο γιατί εκείνη η χρόνια (2008-2009) ήταν όντως κομβική για την μετέπειτα εξέλιξη της ομάδας.

Για εμένα όλη η καριέρα σου αποτυπώνεται σε εκείνα τα 15 δευτερόλεπτα από το κέντρο του γηπέδου μέχρι και την άσπρη βούλα.

Για όσους ασχολούνται με ποδόσφαιρο λένε ότι είναι ο πιο μοναχικός δρόμος για να περπατήσεις, αλλά ταυτόχρονα τα δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια μάτια που σε συνοδεύουν προσπαθώντας να σε ψυχολογήσουν, έχουν σε αρκετές περιπτώσεις «συντρίψει» ολόκληρες καριέρες.

Το να έχεις τα άντερα να πεις είμαι έτοιμος ενώ ξέρεις ότι εκείνη την στιγμή φλερτάρεις με την αιωνιότητα (την καλή ή την… κακή) θα σε σημαδεύει για πάντα. Το αν το μάσημα της τσίχλας στο κοντινό πλάνο πριν την εκτέλεση ήταν σημάδι άνεσης ή νευρικότητας μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια. Αλλά τι σημασία έχει.

Το σύμπαν συνωμότησε και πλέον θα έχεις να το λες. Το γαλαζοκιτρινο ταξίδι εντος του γηπέδου τελείωσε. Άλλωστε για κανέναν δεν διαρκεί για πάντα. Καλή συνέχεια».

Και την απάντηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου:

«Φίλε Νεκτάριε, με συγκίνησες μοναδικά, μεταφέροντας με σ΄ εκείνες τις στιγμές. Όσο μοναχικα και να ήταν αυτά τα 40 μετρα, μέτρησε η πίστη και η αποφασιστικότητα. Τα υπόλοιπα έγιναν χωρίς ιδιαίτερες σκέψεις όσο και αν ακούγεται παράξενο.

Όσο για την τσίχλα, το συνήθιζα τότε στη διάρκεια αγώνων, γιατι με βοηθούσε να παραμένω ψύχραιμος, οπότε μάλλον βοήθησε και στη μοναχική εκείνη στιγμή να παραμείνω όσο πιο ήρεμος χρειαζόταν για να έρθει το αποτέλεσμα. Με σιγουριά οτι το πλεχτό θα κουνηθεί. Ευγνωμοσύνη μόνο…».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα και τα σχόλια:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Όταν προσπαθείς να συνοψίσεις μια καριέρα 17 χρόνων σε στιγμές είναι φυσιολογικό ότι δεν μπορείς να τις αποτυπώσεις όλες με λόγια. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις περιορίζεσαι σε κάποιες εικόνες. Άδικο, δίκαιο έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Δεν θα σταθώ σε οτιδήποτε προσωπικό γιατί σε αυτό δεν μπαίνει καμία τελεία. Ούτε σε αυτό που εσύ θεωρείς ως πιο σημαντικό και που πιθανόν να έχεις δίκιο γιατί εκείνη η χρόνια (2008-2009) ήταν όντως κομβική για την μετέπειτα εξέλιξη της ομάδας. Για εμένα όλη η καριέρα σου αποτυπώνεται σε εκείνα τα 15 δευτερόλεπτα από το κέντρο του γηπέδου μέχρι και την άσπρη βούλα. Για όσους ασχολούνται με ποδόσφαιρο λένε ότι είναι ο πιο μοναχικός δρόμος για να περπατήσεις αλλά ταυτόχρονα τα δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια μάτια που σε συνοδεύουν προσπαθώντας να σε ψυχολογήσουν, έχουν σε αρκετές περιπτώσεις «συντρίψει» ολόκληρες καριέρες. Το να έχεις τα άντερα να πεις είμαι έτοιμος ενώ ξέρεις ότι εκείνη την στιγμή φλερτάρεις με την αιωνιότητα (την καλή ή την…κακή 😂) θα σε σημαδεύει για πάντα. Το αν το μάσημα της τσίχλας στο κοντινό πλάνο πριν την εκτέλεση ήταν σημάδι άνεσης ή νευρικότητας μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια. Αλλά τι σημασία έχει. Το σύμπαν συνωμότησε και πλέον θα έχεις να το λες. Το γαλαζοκιτρινο ταξίδι εντος του γηπέδου τελείωσε. Άλλωστε για κανέναν δεν διαρκεί για πάντα. Καλή συνέχεια @necalex11

A post shared by Nektarios Petevinos (@nektarpete) on

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top