Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο «μενού» του καιρού

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο «μενού» του καιρού

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάζει την περιοχή, μέχρι το βράδυ.

Την Τετάρτη (19/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές σε πολλές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα πιθανό να πνέουν πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης, στα δυτικά, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα ανατολικά και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE