Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ιορδανίας - Στην ατζέντα το Κυπριακό

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ιορδανίας - Στην ατζέντα το Κυπριακό

Κυπριακό, ενέργεια και διμερείς σχέσεις, θα είναι στην ατζέντα της τριμερούς συνάντησης Κύπρου - Ελλάδας - Ιορδανίας, όπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/12).

Σύμφωνα με ενημέρωση, οι εργασίες της τριμερούς θα φιλοξενηθούν στο Προεδρικό και το Υπουργείο Εξωτερικών, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των τριών Υπουργείων.

Πριν από την έναρξη των τριμερών διαβουλεύσεων, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας και ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Τέλος να σημειώσουμε ότι θα προηγηθούν κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Χριστοδουλίδη τόσο με τον Ιορδανό ομόλογο του όσο και τον Έλληνα αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE