Η τριάδα του τελικού του Greece’s Next Top Model – Έκλαιγε η παίκτρια – VIDEO

Η τριάδα του τελικού του Greece’s Next Top Model – Έκλαιγε η παίκτρια – VIDEO

Ακόμα και οι συμπαίκτριές της φρόντισαν να της πουν πόσο περήφανες είναι για την εξέλιξή της μέσα στο reality μόδας.

Η Άννα Αμανατίδου ήταν αυτή που αποχώρησε από τον ημιτελικό του Greece’s Next Top Model με τις Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο να είναι οι τρεις παίκτριες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό.

Η πρώτη αποψινή δοκιμασία ήταν η δοκιμασία επιβράβευσης, στην οποία οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε καμπάνια για πολυτελή ρολόγια. Στη διαδικασία «έλαμψε» η Ειρήνη Καζαριάν, που επικράτησε.

Η δοκιμασία αποχώρησης έγινε σε ένα «παγωμένο» σκηνικό, με την Άννα Αμανατίδου να κρίνεται από την επιτροπή ως ο «αδύναμος κρίκος» και να μένει εκτός τελικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE