ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝ. ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ: Μοίρασαν δώρα στα παιδιά μεταναστών- Καταδικαστέα και ρατσιστική η πράξη του ΕΛΑΜ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΙΝ. ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ: Μοίρασαν δώρα στα παιδιά μεταναστών- Καταδικαστέα και ρατσιστική η πράξη του ΕΛΑΜ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με πράξεις απαντά το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στην κίνηση του ΕΛΑΜ να δωρίσει μπουφάν μόνο σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου, αφού την Τρίτη (18/12), αντιπροσωπεία του Κινήματος, παρέδωσε δώρα σε 74 παιδία στο κέντρο φιλοξενίας στη Κοφίνου.

Καταδικαστέα και ρατσιστική χαρακτηρίζει σε γραπτή του ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών την Τρίτη (18/12), την πράξη του ΕΛΑΜ να δωρίσει μπουφάν «μόνο» σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου.

Μάλιστα το Κίνημα, χθες Τρίτη, Παγκόσμια Μέρα Μετανάστευσης, μοίρασε δώρα σε 74 παιδιά στο κέντρο φιλοξενίας στη Κοφίνου και παρέδωσαν δώρα σε 74 παιδιά.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση και δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

"Καταδικάζουμε ολοκληρωτικά και απόλυτα τον ρατσισμό που επέδειξε το ΕΛΑΜ στο Ά δημοτικό σχολείο Γεροσκήπου

Καταδικαστέα η πράξη του ΕΛΑΜ να δωρίσει μπουφάν «μόνο» σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου διαχωρίζοντας τα παιδιά με το χείριστο τρόπο χρησιμοποιώντας και ψευδώς τον Σύνδεσμο Γονέων ότι είχε δώσει την έγκριση του για αυτή την ενέργεια.

Αναρωτιόμαστε τυχαία επέλεξαν την παγκόσμια ημέρα μετανάστη για να το κάνουν αυτό;

Πρόκειται για μια ακραία ρατσιστική συμπεριφορά για την οποία εύλογα διερωτάται κανείς πως και ποιος την επέτρεψε; Ποιος έδωσε άδεια να δοθούν τα μπουφάν «μόνο» σε ελληνόπουλα;

Αναμένουμε την τοποθέτηση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης πάνω στο θέμα που προς το παρόν δείχνουν αμηχανία και κωφεύουν.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αντίθετα δώσαμε την απάντηση μας στη ρατσιστική αυτή πράξη του ΕΛΑΜ σήμερα (σ.σ. Τρίτη 18/12) ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης μαζί με αντιπροσωπεία στην Παγκόσμια Μέρα Μετανάστευσης επισκέφθηκαν το κέντρο φιλοξενίας στη Κοφίνου και παρέδωσαν δώρα σε 74 παιδιά.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών"

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top