ΚΙΝ. ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ: Μοίρασαν δώρα στα παιδιά μεταναστών- Καταδικαστέα και ρατσιστική η πράξη του ΕΛΑΜ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΙΝ. ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ: Μοίρασαν δώρα στα παιδιά μεταναστών- Καταδικαστέα και ρατσιστική η πράξη του ΕΛΑΜ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με πράξεις απαντά το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στην κίνηση του ΕΛΑΜ να δωρίσει μπουφάν μόνο σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου, αφού την Τρίτη (18/12), αντιπροσωπεία του Κινήματος, παρέδωσε δώρα σε 74 παιδία στο κέντρο φιλοξενίας στη Κοφίνου.

Καταδικαστέα και ρατσιστική χαρακτηρίζει σε γραπτή του ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών την Τρίτη (18/12), την πράξη του ΕΛΑΜ να δωρίσει μπουφάν «μόνο» σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου.

Μάλιστα το Κίνημα, χθες Τρίτη, Παγκόσμια Μέρα Μετανάστευσης, μοίρασε δώρα σε 74 παιδιά στο κέντρο φιλοξενίας στη Κοφίνου και παρέδωσαν δώρα σε 74 παιδιά.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση και δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

"Καταδικάζουμε ολοκληρωτικά και απόλυτα τον ρατσισμό που επέδειξε το ΕΛΑΜ στο Ά δημοτικό σχολείο Γεροσκήπου

Καταδικαστέα η πράξη του ΕΛΑΜ να δωρίσει μπουφάν «μόνο» σε ελληνόπουλα άπορων οικογενειών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου διαχωρίζοντας τα παιδιά με το χείριστο τρόπο χρησιμοποιώντας και ψευδώς τον Σύνδεσμο Γονέων ότι είχε δώσει την έγκριση του για αυτή την ενέργεια.

Αναρωτιόμαστε τυχαία επέλεξαν την παγκόσμια ημέρα μετανάστη για να το κάνουν αυτό;

Πρόκειται για μια ακραία ρατσιστική συμπεριφορά για την οποία εύλογα διερωτάται κανείς πως και ποιος την επέτρεψε; Ποιος έδωσε άδεια να δοθούν τα μπουφάν «μόνο» σε ελληνόπουλα;

Αναμένουμε την τοποθέτηση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης πάνω στο θέμα που προς το παρόν δείχνουν αμηχανία και κωφεύουν.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αντίθετα δώσαμε την απάντηση μας στη ρατσιστική αυτή πράξη του ΕΛΑΜ σήμερα (σ.σ. Τρίτη 18/12) ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης μαζί με αντιπροσωπεία στην Παγκόσμια Μέρα Μετανάστευσης επισκέφθηκαν το κέντρο φιλοξενίας στη Κοφίνου και παρέδωσαν δώρα σε 74 παιδιά.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE