«Λάβρος» ο Φανιέρος: «Όλες οι ομάδες έχουν παράπονα, εκτός από τις τρεις που ευνοούνται»

«Λάβρος» ο Φανιέρος: «Όλες οι ομάδες έχουν παράπονα, εκτός από τις τρεις που ευνοούνται»

Σχολιάζοντας στον Super Sport FM το κεφάλαιο διαιτησία, σε σχέση και με τα παράπονα του Ερμή, ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων», Λούκας Φανιέρος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ορισμένοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο» και ότι «όλες οι ομάδες έχουν παράπονο εκτός από τις τρεις που ευνοούνται».

Συγκεκριμένα, είπε:

«Πρέπει κάποιος να δει σοβαρά το θέμα της διαιτησίας, αφού ορισμένοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Πρέπει να ελέγξουν την κατάσταση και να βρουν τους τρόπους για να τους βοηθήσουν, αλλιώς θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αφού θα υπάρξουν πολλά ντέρμπι και όλες οι ομάδες έχουν παράπονο, εκτός από τις τρεις που ευνοούνται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE