Στην ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ οι Πέδρο και Ζελάγια…

Στην ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ οι Πέδρο και Ζελάγια…

Υπάρχουν άλλες τρεις μέρες, μέχρι το παιχνίδι με την Πάφο. Η πληροφόρηση που λαμβάνουμε για τους Πέδρο και Ζελάγια, κάνει λόγο για μοιρασμένες πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή. 

Αν μείνει έξω ο Ζοάο Πέδρο, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα λείπει ο Μάριος Στυλιανού, τότε θα κληθεί να παίξει δεξί μπακ ο Αντριάν Σαρδινέρο. 

Οι άλλες δεδομένες απουσίες για το ματς στο Παφιακό, είναι αυτές των τραυματιών Σακέτι, Γιούστε και Φαουμπάλα. 

Οι κυανόλευκοι θα πάνε στην Πάφο, με σκοπό να μπουν ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται και για το τελευταίο παιχνίδι του 2018, γι αυτό και δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα «παραπατήσουν» με την ομάδα της Πάφου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.