Πλοίο στο Βόσπορο βγήκε στη στεριά λόγω κακοκαιρίας

Πλοίο στο Βόσπορο βγήκε στη στεριά λόγω κακοκαιρίας

Συναγερμός στην περιοχή Σίλε της Κωνσταντινούπολης όπου τα ξημερώματα εμπορικό πλοίο βγήκε στην στεριά λόγω της θαλασσοταραχής.

Μέχρι στιγμής διασώθηκαν τα πέντε από τα 16 μέλη του πληρώματος.

Το πλοίο Ναταλία υπό τη σημαία των νησιών Κομόρες μήκους 127 μέτρων, ενώ περνούσε από το Βόσπορο προσέκρουσε στη στεριά.

Η τουρκική ακτοφυλακή αμέσως έστειλε ομάδα διάσωσης και 8 σκάφη ωστόσο δεν κατάφεραν να πλησιάσουν λόγω της θαλασσοταραχής.

Στις προσπάθειες διάσωσης εντάχθηκαν στη συνέχεια και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και ξεκίνησε η διάσωση.

Στο πλοίο εξακολουθεί να παραμένει προσωπικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE