Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Χαλαζόπτωση προκάλεσε προβλήματα- «Ολοκληρωτική η καταστροφή»

Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Χαλαζόπτωση προκάλεσε προβλήματα- «Ολοκληρωτική η καταστροφή»

Μερικά λεπτά έντονης χαλαζόπτωσης ήταν αρκετά για να καταστραφεί η γεωργική παραγωγή στην κοινότητα Διερώνας, της Επαρχίας Λεμεσού.

 
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κοινοτάρχης Βάσος Μενελάου, ανέφερε πως ήταν "ολοκληρωτική η καταστροφή" για τους γεωργούς, από την έντονη χαλαζόπτωση, που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και κράτησε περίπου 10-15 λεπτά.
 
Ήδη, πρόσθεσε, οι γεωργοί ενημέρωσαν τον Οργανισμό Γεωργικής Ασφάλισης (ΟΓΑ) και λειτουργοί του αναμένεται να επισκεφθούν αύριο την περιοχή.
 
Εν τω μεταξύ, αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λεμεσού, αποτελούμενη και από βουλευτές του ΑΚΕΛ Λεμεσού, θα επισκεφθούν αύριο την κοινότητα Διερώνας καθώς και την κοινότητα Αρακαπά, που επίσης πλήγηκε από την κακοκαιρία, για επί τόπου ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE