«Αντιπροσωπεύει την Κερύνεια μας η ομάδα…»

«Αντιπροσωπεύει την Κερύνεια μας η ομάδα…»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΠΑΕΕΚ, Μάκη Σεργίδη μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στο Κύπελλο.

Αναλυτικά:

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Βλέπετε χρησιμοποιήσαμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η προσοχή μας είναι στην παραμονή της ομάδας. Είμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Έχουμε ένα σημαντικό αγώνα το Σάββατο. Σήμερα, πέρα από εμπειρίες, δύσκολα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι άλλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Σαλαμίνα, καλή συνέχεια στον θεσμό»

«Έχω ένα δυνατό δέσιμο με την ομάδα. Ήμουν εδώ τέσσερα χρόνια πριν φύγω. Θέλω να βοηθήσω την ΠΑΕΕΚ. Αντιπροσωπεύει την Κερύνεια μας η ομάδα. Θέλουμε να μείνουμε στην 2η κατηγορία. Το ρόστερ είναι νέο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE