«Αντιπροσωπεύει την Κερύνεια μας η ομάδα…»

«Αντιπροσωπεύει την Κερύνεια μας η ομάδα…»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΠΑΕΕΚ, Μάκη Σεργίδη μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στο Κύπελλο.

Αναλυτικά:

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Βλέπετε χρησιμοποιήσαμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η προσοχή μας είναι στην παραμονή της ομάδας. Είμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Έχουμε ένα σημαντικό αγώνα το Σάββατο. Σήμερα, πέρα από εμπειρίες, δύσκολα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι άλλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Σαλαμίνα, καλή συνέχεια στον θεσμό»

«Έχω ένα δυνατό δέσιμο με την ομάδα. Ήμουν εδώ τέσσερα χρόνια πριν φύγω. Θέλω να βοηθήσω την ΠΑΕΕΚ. Αντιπροσωπεύει την Κερύνεια μας η ομάδα. Θέλουμε να μείνουμε στην 2η κατηγορία. Το ρόστερ είναι νέο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE