Τρίβαμε τα μάτια μας! Δείτε τι κρύβουν οι επικαλαμίδες του Νεκτάριου Αλεξάνδρου- VIDEO

Τρίβαμε τα μάτια μας! Δείτε τι κρύβουν οι επικαλαμίδες του Νεκτάριου Αλεξάνδρου- VIDEO

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήταν αυτό της Τετάρτης 19/12 για τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

O 35χρονος ακραίος αμυντικός και winger αποφάσισε ότι θέλει να αγωνίζεται παρά να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος μετά το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Αγία Νάπα στο οποίο οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν εύκολα με 5-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα της CytaVision με το πλάνο να εστιάζει στις επικαλαμίδες του και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον στα κυπριακά γήπεδα.

Στην δεξία επικαλαμίδα ο Νεκτάριος έχει τυπώσει φωτογραφία με τον ίδιο και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Ευρυπίδου ενώ στην αριστερή φωτογραφία με τα δύο του παιδιά.

Μια κίνηση που δείχνει την μεγάλη αγάπη που έχει για την οικογένεια του ο Νεκτάριος....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE