Βρήκαμε τον Κλέιτον που έπαιξε σε Αλκη, Ομόνοια και ΑΕΛ – Σχεδόν ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ στα 43 του!

Βρήκαμε τον Κλέιτον που έπαιξε σε Αλκη, Ομόνοια και ΑΕΛ – Σχεδόν ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ στα 43 του!

Τα χρόνια φεύγουν γρήγορα, οι εποχές αλλάζουν όπως και οι άνθρωποι. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Κλέιτον που έκανε πολλούς φίλους στα κυπριακά γήπεδα συμπληρώνει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ήρθε να παίξει στο νησί μας.

Ήταν καλοκαίρι του 2007 όταν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ φόρεσε τη φανέλα της Αλκής καταγράφοντας 21 συμμετοχές και 9 γκολ. Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Ομόνοια φορώντας το τρίφυλλι στο στήθος 9 φορές στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μία φορά.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE