Σόου Μπέιλ και η Ρεάλ στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σόου Μπέιλ και η Ρεάλ στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα προσωπικό ρεσιτάλ του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Κασίμα Άντλερς με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων όπου την περιμένει η Αλ-Αΐν και ο Μάρκους Μπεργκ.

Παρότι στο ξεκίνημα τα βρήκε σκούρα από τον ιαπωνικό ενθουσιασμό της Κασίμα Άντλερς, που αρχικά της έβαλε δύσκολα, η Ρεάλ Μαδρίτης και κυρίως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν είχαν όρεξη για αστεία. Ο Ουαλός ήταν σε καταπληκτική μέρα και με δικό του χατ-τρικ η «βασίλισσα» πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, όπου την περιμένει η Αλ-Αΐν του Μάρκους Μπεργκ.

Η Κασίμα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όμως ένα λεπτό πριν το τέλος προδόθηκε από μία στιγμή μαγείας του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ με απίθανο τακουνάκι, έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπέιλ κι εκείνος άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό.

Ένα λανθασμένο γύρισμα προς τα πίσω που μυρίστηκε ο Ουαλός (53’, 0-2) και μία ακόμα εντυπωσιακή συνεργασία με τον Μαρσέλο έφερε το 0-3 (55’), με την Ρεάλ Μαδρίτης να καθαρίζει από νωρίς τον ημιτελικό.

Ο Σολάρι πληγώθηκε από τον τραυματισμό του Μάρκο Ασένσιο που είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό, ενώ η Κασίμα βρήκε το γκολ της τιμής στο 78ο λεπτό με γκολ του Σόμα Ντόι, ο οποίος σφράγισε το τελικό 1-3.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.