Νέες νίκες για Ε.Ν.Π. και Ολυμπιάς Φρενάρους (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Νέες νίκες για Ε.Ν.Π. και Ολυμπιάς Φρενάρους (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Nέες νίκες πέτυχαν για την 6η και τελευταία αγωνιστική για το 2018 Ε.Ν.Π. και Ολυμπιάς Φρενάρους στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών. Οι «βυσσινί» επικράτησαν στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου του ΑΠΟΚ με 3-0, το ίδιο και οι «μαυροκόκκινοι» που κέρδισαν την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-0 στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή».

Στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου, η Ένωση ήταν ανώτερη και επιβλήθηκε άνετα του ουραγού ΑΠΟΚ με 3-0 σετ (25-11, 25-22, 25-11). Στον αγώνα – ντέρμπι των δυο Ολυμπιάδων η Ολυμπιάς Φρενάρους ήταν καλύτερη και κέρδισε τη μαχητική ομάδα της Νεάπολης με 3-0 (19-25, 18-25, 18-25).

Ο τρίτος αγώνας της ημέρας θα γίνει την Πέμπτη στις 20:00 όπου η Ε.Ν.Α.ΑΘ. θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Πύλας στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου.

Η βαθμολογία (6η αγωνιστική)
1.Ε.Ν.Π. (σε πέντε αγώνες) 15
2.Ολυμπιάς Φρ. (σε τέσσερεις αγώνες) 12
3. Ε.Ν.Α.ΑΘ. (σε τέσσερεις αγώνες) 06
4.Φοίνικας Π. (σε τέσσερεις αγώνες) 06
5.Ολυμπιάδα Νεαπόλεως 04
6.Α.Ο. Διόνυσος (σε τέσσερεις αγώνες) 04
7. ΑΠΟΚ (σε πέντε αγώνες) 01

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE