ΠΑΦΟΣ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα - «Έσβησε» στο σπίτι της γυναίκα - Φώναζε για βοήθεια η οικιακή βοηθός

ΠΑΦΟΣ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα - «Έσβησε» στο σπίτι της γυναίκα - Φώναζε για βοήθεια η οικιακή βοηθός

Άφησε την τελευταία της πνοή ηλικιωμένη γυναίκα το πρωί της Πέμπτης (20/12), μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αρχικά η Αστυνομία δέχθηκε πληροφορία γύρω στις 9:00 το πρωί, για γυναίκα που ζητούσε βοήθεια.

Όπως διαπιστώθηκε, είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα, στο οποίο μάλιστα βρισκόταν εντός η ένοικος.

Στο σημείο έσπευσε μαζί με την Αστυνομία και η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς.

Εντός της οικίας που φλεγόταν, βρισκόταν η ηλικιωμένη ένοικος η οποία δυστυχώς έχασε την ζωή της.

Η γυναίκα που ζητούσε απεγνωσμένη βοήθεια, φαίνεται να ήταν η οικιακή βοηθός της άτυχης ηλικιωμένης.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος της ηλικιωμένης προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις ή αν είχε «σβήσει» προηγουμένως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE