Εξέλιξη με τον γιο του Γκόγκιτς- «Νέα μεταγραφή» ο 24χρονος αμυντικός

Εξέλιξη με τον γιο του Γκόγκιτς- «Νέα μεταγραφή» ο 24χρονος αμυντικός

Έτοιμος για επιστροφή στην ενεργό δράση είναι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου εδώ και χρόνια.

Ο γιος του μεγάλου Σίνισα Γκόγκιτς, που βρισκόταν στα αναπτυξιακά της Swansea από το 2013 μέχρι το 2017 ανήκει στο δυναμικό της Σκωτσέζικης Hamilton, ωστόσο από τον Φεβρουάριο αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τώρα όμως δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση με τον προπονητή του να δηλώνει χαρούμενος που θα έχει ξανά τον Αλέξανδρο στην διάθεσή του, χαρακτηρίζοντας τον ως μια «καινούργια μεταγραφή» ενόψει Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον Martin Canning ο 24χρονος αμυντικός θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι των ρεσέρβων της Hamilton, όμως αυτό αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE