«Ματσάρες» στους 16 του Κυπέλλου Κύπρου- Προέκυψαν ντέρμπι

«Ματσάρες» στους 16 του Κυπέλλου Κύπρου- Προέκυψαν ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20/12 η κλήρωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Κύπρου. Η κληρωτίδα είχε «κέφια» καθώς προέκυψαν παιχνίδια τα οποία θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει το Απόλλων-Ομόνοια καθώς και το Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ. Δύσκολο εμπόδιο και για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Αναλυτικά τα ζευγάρια

EΡΜΗΣ- ΑΣΙΛ

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ

ΑΡΗΣ-Πάφος FC

Απόλλων-Ομόνοια

Ανόρθωση-ΕΝΠ

ΑΠΟΕΛ-ΔΟΞΑ

ΑΕΛ-ΘΟΙ Λακατάμιας

Καρμιώτισσα- Εθνικός Άχνας

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι στις 2, 16, 23 και 30 Ιανουαρίου 2019. Μετά την κλήρωση, η ΚΟΠ θα ορίσει το αναλυτικό πρόγραμμα (ημερομηνίες και ώρες) των αγώνων για τη φάση των «16», είτε σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE